Gepersonaliseerde promotieartikelen

 

Ben je op zoek naar promotieartikelen voor jouw bedrijf? Je hoeft niet verder te zoeken, je hebt Druk&Sign gevonden! Wij kunnen allerlei promotieartikelen bedrukken, waaronder de standaard producten zoals pennen en aanstekers. Ook kunnen wij mooie gepersonaliseerde kalenders maken en mutsen voorzien van een logo. Promotieartikelen met jouw logo zorgen ervoor dat (potentiële) klanten en zakenpartners jouw bedrijf onthouden. Vaak betreft het bruikbare voorwerpen zoals USB-sticks, tassen en waterflessen. Ook leuk zijn bijvoorbeeld mintdoosjes met daarop een persoonlijke boodschap. Deze voorwerpen worden vaak dagelijks gebruikt en roepen steeds opnieuw herinneringen aan jouw bedrijf op. Naast promotieartikelen kunnen wij ook relatiegeschenken verzorgen.

 

 

Voor elke relatie een passend geschenk

 

Met een relatiegeschenk laat je zien dat je de relatie koestert en bouw je aan een langdurige samenwerking. Bij Druk&Sign kunnen we allerlei relatiegeschenken personaliseren of met jouw logo bedrukken. Omdat wij maatwerk kunnen leveren, bieden we je eindeloos veel mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een champagnepakket met gegraveerde glazen? Andere leuke ideeën zijn een spelletje, een handige trolley of een toffe kersttrui!

 

Ben je benieuwd welke relatiegeschenken we het best met jouw logo kunnen bedrukken? Wij helpen je graag om te bepalen welke promotieartikelen en/of relatiegeschenken het best op jouw doelgroep aansluiten. We kunnen bijvoorbeeld geschenkkistjes bedrukken en vullen met een geschenk naar wens. Of past een bedrukte sporttas beter bij jouw organisatie? Wij slagen er altijd in om een passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden!

 

 

Contact opnemen met Druk&Sign

 

Promotieartikelen en relatiegeschenken zorgen ervoor dat jouw doelgroep aan je bedrijf blijft denken. Ben je benieuwd welke promotieartikelen of relatiegeschenken het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf? Of wil je een specifiek voorwerp met jouw logo bedrukken? Neem dan contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met je kunnen doornemen. Bel ons gerust op 06 - 50 429 335 of stuur een mailtje naar info@drukensign.nl. Wij zijn het best bereikbaar tussen 09:00 - 17:00, dit zijn tevens onze openingstijden. Uiteraard mag ook het contactformulier op deze website worden ingevuld en dan zullen we hier zo snel mogelijk op reageren. Wij kunnen niet wachten om kennis te maken!


>  >  >  >  >     2 0 2 4     <  <  <   <>  >  >  >  >     2 0 2 3     <  <  <   <>  >  >  >  >     2 0 2 2     <  <  <   <>  >  >  >  >     2 0 2 1     <  <  <   <>  >  >  >  >     2020 and before    <  <  <   <