Bedrijfskleding bedrukken of borduren

 

Wil jij bedrijfskleding laten bedrukken of borduren? Dat kun je met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Druk&Sign. Wij kunnen ieder soort werkkleding voorzien van een logo. We hebben van meerdere merken complete kledinglijnen, bestaande uit kwalitatieve kledingstukken die we allemaal van een logo kunnen voorzien. Zo kunnen we bijvoorbeeld T-shirts, polo’s, sweaters, jassen en broeken bedrukken of borduren. Krijg je graag hulp bij het ontwerpen van een logo? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

 

 

Een kledinglijn van hoge kwaliteit

 

Vraag je ons om werkkleding te bedrukken of borduren? Dan zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers over representatieve bedrijfskleding beschikken. Wij werken met kledinglijnen van hoge kwaliteit, maar ook voor promotionele doeleinden hebben we ruime keuze. Daarnaast hebben we ook een duurzame kledinglijn van gerecycled RPET materiaal. We hebben ook een eigen kledingbrochure waarin je de verschillende kledingstukken kunt bekijken. Tijdens een afspraak kunnen we verschillende kledinglijnen meenemen om de stoffen te voelen en te vergelijken. Als extra service bieden wij pasmodellen aan, waarbij er een kledingrek met verschillende maten van het gekozen merk bij jou op locatie kan staan. Zo is iedere medewerker verzekerd van goed passende werkkleding en wordt het eenvoudig om geschikte kleding voor jouw bedrijf te vinden. Heb je eenmaal een keuze gemaakt tussen de verschillende merken en hebben wij de juiste maten doorgekregen? Dan kunnen we jouw logo op de kleding aanbrengen door middel van zeefdruk of door te borduren.

 

Als ervaren reclamebureau werken we uitsluitend met de beste druktechnieken en kwalitatieve kleding. Daardoor heb je een lange tijd profijt van jouw bedrijfskleding. Ook bij onze overige diensten ben je verzekerd van kwaliteit. Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan ook de andere pagina’s op de website!

 

 

Neem contact op bij interesse!

 

Wil je bedrijfskleding laten bedrukken of borduren en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! Wij laten je graag zien welke kledingstukken we hebben en hoe we deze van jouw logo kunnen voorzien. Bel ons gerust op 06 - 50 429 335 of stuur een mailtje naar info@drukensign.nl. Wij zijn het best bereikbaar tussen 09:00 - 17:00, dit zijn tevens onze openingstijden. Uiteraard mag ook het contactformulier op deze website worden ingevuld en dan zullen we hier zo snel mogelijk op reageren. Graag tot snel!


>  >  >  >  >     2 0 2 3     <  <  <   <>  >  >  >  >     2 0 2 2     <  <  <   <>  >  >  >  >     2 0 2 1     <  <  <   <>  >  >  >  >     2020 and before    <  <  <   <