Grafisch ontwerp

 

Ben je op zoek naar een grafisch ontwerper die jou kan helpen om drukwerk of digitale designs met een wow-effect te realiseren? Dan ben je bij Druk&Sign aan het juiste adres! Wij kunnen allerlei ontwerpen voor je maken, zo kunnen we bijvoorbeeld logo’s, menukaarten, folders, flyers, advertenties, reclameborden, banners en stickers ontwerpen. Wil je een complete huisstijl laten ontwikkelen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons doel is altijd om een uniek ontwerp te realiseren, waardoor je indruk maakt op je doelgroep. Daarbij denken wij altijd out-of-the box en werken wij veel met elementen uit het bedrijfslogo. Ook willen wij graag bestaande designs nóg mooier maken. Wij realiseren ontwerpen die technisch perfect in elkaar zitten en waarbij daadwerkelijk ieder detail klopt. Onze grafisch vormgever is een echte perfectionist en werkt zeer nauwkeurig.

 

 

Van ontwerp naar realisatie

 

Wil je flyers en/of folders laten bedrukken? Wij denken graag met je mee! Je kunt ons de content voor op de flyer laten ontwerpen, maar we kunnen ook het drukwerk zelf verzorgen. Omdat we drukwerk op maat ontwerpen, kunnen we je ontzettend veel mogelijkheden bieden. Zo kunnen we bijvoorbeeld met diverse papiersoorten werken, hiervoor hebben wij een map met allerlei voorbeelden beschikbaar. De papierdikte kan ook de uitstraling van het drukwerk bepalen, wij werken met grammages van ± 170 tot 400 grams. Ook kunnen wij werken met kunststof, een zeer geschikt materiaal voor bijvoorbeeld menukaarten. Zelfs luxe veredelingen zijn mogelijk, denk bijvoorbeeld aan foliedruk of een glimmend laagje op elementen naar keuze. Daarnaast kunnen wij ook andere soorten drukwerk verzorgen, zoals visitekaartjes, doorschijfsets (in 2- en 3-voud) en schrijfblokken. Wat je ook wenst; wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk er op zijn best uit komt te zien!

 

 

Neem contact op bij interesse!

 

Bij DRUK&SIGN kunnen we vrijwel ieder grafisch ontwerp realiseren. We ontwerpen zelfs presentatiemateriaal, sleeves, posters en bedrukte verpakkingen! Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wij gaan graag het gesprek met je aan! Eventueel kunnen we bij je langskomen om een showalbum met je door te nemen. Bel ons gerust op 06 - 50 429 335 of stuur een mailtje naar info@drukensign.nl. Wij zijn het best bereikbaar tussen 09:00 - 17:00, dit zijn tevens onze openingstijden. Uiteraard mag ook het contactformulier op deze website worden ingevuld en dan zullen we hier zo snel mogelijk op reageren. We ontmoeten je graag!


>  >  >  >  >     2 0 2 4     <  <  <   <>  >  >  >  >     2 0 2 3     <  <  <   <>  >  >  >  >     2 0 2 2     <  <  <   <>  >  >  >  >     2 0 2 1     <  <  <   <>  >  >  >  >     2020 and before    <  <  <   <